这是(🚻)无比的爱(ài )与(yǔ )恨(hèn )的故事周围(wéi )的(de )东西௧
这是(🚻)无比的爱(ài )与(yǔ )恨(hèn )的故事周围(wéi )的(de )东西看(kàn )不到,摸(🕯)或(huò )歌曲:无(wú )(🈁)线电波织(💔)成的。Am crescut cu această poveste. 我成长的故(🏉)事。 Î(🚔)n fiecare seară, într-o atmosferă conspirativă, tatăl meu asculta Radio Europa Liberă – ca toată(📒) lumea, de altfel. 每(🈲)天(tiān )晚上,在一(🤺)个阴谋的气氛(fēn )中,我(🏺)的(😓)父(👌)亲听(🔷)自由(🐋)欧洲电台-每个人,确实(🏃)如此。 Primeam mai mult decâ(🔝)t informaţie. 获得超过信息。 Pe mă(👚)sură ce propaganda lui Ceauşescu se îndepărta tot mai tare de realitate, secţia română a Europei Libere ne furniza – dincolo de ştiri – şi un dram de speranţ(🙃)ă. 正(zhèng )如齐奥塞斯库的宣(🛹)传去(🛹)除更多的严酷现实(shí ),在(zài )自由(yóu )欧洲电台罗(🐞)马尼(👬)亚(♓)部分 , 我(wǒ )们(men )提供-超出新闻-和(hé )希望的联系。 Din 1953, vocile vibrante de la Europa Liberă întruchipau curajul pierdut şi demnitatea uitată a unei î(🤑)ntregi naţii. 自1953年(nián )以(🐞)来(lái ),自由(yóu )欧洲充(chōng )满活力的声(🕟)音所体现的勇气和尊严忘记失去(qù )了整个民族。 Ascultam ca vră(💬)jiţ(🎹)i. 听魔术。 În mii de case ş(🧒)i apartamente din toată ţara, milioane de oameni se dedau zilnic acestui ritual. 在(🍆)住房和公寓全国(guó )范(🐞)围内拥有数万(🍆),数百(bǎi )(🥈)万人投(tóu )案自首每天这一仪式。 Iar a doua zi, vorbele Europei Libere erau pe toate buzele. 第二天,自由欧洲(👂)的话(💿) , 对所有(yǒu )(🙉)的嘴唇。
详情