这是无比(bǐ )的爱与恨的故事周围(wéi )的(🕐)东西(🧟)看不(bú )到(dào
这是无比(bǐ )的爱与恨的故事周围(wéi )的(🕐)东西(🧟)看不(bú )到(dào ),摸或歌曲:无(🈁)线(xiàn )电波(bō )织(zhī )(💔)成的。Am crescut cu această poveste. 我成长的(de )(🍂)故(🏉)事。 În fiecare seară, î(🥈)ntr-o atmosferă conspirativă, tatăl meu asculta Radio Europa Liberă(💙) – ca toată lumea, de altfel. 每(měi )天晚上(shàng ),在一个阴(yīn )谋的气氛中(zhōng ),我的父亲听自由欧洲(🈵)电台-每个人,确实(🏃)如此。 Primeam mai mult decâ(🔝)t informaţie. 获得(🍀)超过(🚌)信(xìn )(🚩)息(🦋)。 Pe mă(👚)sură ce propaganda lui Ceauşescu se îndepărta tot mai tare de realitate, secţia română a Europei Libere ne furniza – dincolo de ştiri – şi un dram de speranţă. 正(zhèng )如齐(qí )奥塞斯(😫)库的宣传去(🛹)除更多的严酷(🚲)现(xiàn )(⬇)实,在(zài )自由(🤷)欧洲电台罗(🐞)马尼(👬)亚(yà )部分 , 我们提供-超出新闻-和希望的联系。 Din 1953, vocile vibrante de la Europa Liberă întruchipau curajul pierdut şi demnitatea uitată(🏣) a unei întregi naţii. 自(㊗)1953年以来(♎),自由(yóu )欧(ōu )洲(zhōu )(🕥)充(⏬)满活力的声音(yīn )所体现的勇气(qì )(🖍)和尊(zūn )严忘记失(shī )(😂)去了(le )整(zhěng )个民(👺)族。 Ascultam ca vrăjiţi. 听(tīng )魔术。 În mii de case şi apartamente din toată ţara, milioane de oameni se dedau zilnic acestui ritual. 在(zài )(🍆)住房(fáng )和公寓全国(🍈)范围内拥有数万,数(🥇)百万(wàn )人投案自首每天(tiān )这一仪(🎷)式。 Iar a doua zi, vorbele Europei Libere erau pe toate buzele. 第二天,自由欧洲的话 , 对(duì )(🐄)所有的嘴唇。
详情